HAE MUKAAN
SUSTAPRO -SIVUSTOLLE

Haluatko olla mukana Suomen huippuasiantuntijoiden verkostossa? Täytä oheinen lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

TULE ASIANTUNTIJAKSI

Mikäli haluat tulla osaksi SustaPro asiantuntijaverkostoa, lähetä oheinen lomake ja me olemme sinuun yhteydessä. Varmennamme SustaPro-asiantuntijoiden 5 vuoden työkokemuksen CV:n avulla valitsemastaan yritysvastuun aihepiiristä. Kun varmennus on tehty, ja erityisosaamisalue (avainsana) päätetty, lisäämme sinun yhteystietosi sivustolle vuodeksi kerrallaan. Asiantuntijaorganisaatiot maksavat vuosimaksua, jolla katetaan sivuston ylläpidon ja päivitysten kustannuksia.

Lähtökohtaisesti jokaisella asiantuntijalla on sivustolla linkitettynä vain yksi osaamisalue (avainsana), jotta voimme varmistaa asiantuntijoiden erityisosaamisen juuri valitusta aihepiiristä. Toki monet vastuullisuusasiantuntijat tekevät hyvin monipuolisesti erilaisia vastuullisuusprojekteja, ja näistä asiantuntijat voivat kertoa tarkemmin vapaassa tekstikentässä (Lyhyt kuvaus osaamisestasi).

Näin ilmottaudut asiantuntijaksi

Täytä hakemuslomake

Tarkista tiedot ja lähetä

Vahvistamme hakemuksen

Hakemuslomake

  • 1. Syötä yhteystiedot

    Pyydämme täyttämään oheiset kentät (tähdellä merkityt ovat pakollisia). Voit lähettää sähköpostitse (info@sustapro.fi) CV:n, josta voi todentaa ehdotetun asiantuntijan työkokemuksen/osaamisen 5 vuoden ajalta pyydetystä aihepiiristä. Lähetetyn hakemuksen tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen, kuin SustaPro sivuston asiantuntijahakemukseen.
  • Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, Max. tiedoston koko: 128 MB.
  • 2. Valitse vastuualue ja kerro avainsanat

    Valitse asiantuntijuutta koskeva yritysvastuun osa-alue (vain yksi). Lisäksi pyydämme nimeämään avainsanan, mikä kuvaa parhaiten asiantuntijan erityisosaamista.
  • Kirjoita avainsana/avainsanoja, mitkä kuvaavat valitsemaasi osaamisaluetta.
  • Olen lukenut ja hyväksyn käyttöehdot ja tietosuojaselosteen